Tuintips

Ben jij op zoek naar manieren om de tuin helemaal om te toveren tot een spa? Lees dan snel verder. In dit artikel lees je enkele tips hoe je een heerlijke ontspannen plek kunt maken van jouw tuin, zodat jij kunt genieten van de rust dichtbij huis!

Creëer een zithoek
Een ontspannen sfeer is niet compleet zonder een fijne zithoek. Zorg ervoor dat je in de tuin een lekker plekje maakt waar je een lounge set neerzet. Maak het helemaal af met een hangmat en voeg ook lekkere kussens en dekentjes toe op de lounge set. Hierdoor maak je het jezelf zo comfortabel mogelijk. Tip: zorg ervoor dat je uit de wind zit en dat je ook een parasol hebt staan. Op die manier heb je geen last van de wind of zon en kun je ongestoord genieten.

Tijd voor een jacuzzi
Een jacuzzi mag niet ontbreken als we het hebben over een ontspannen plek in de tuin creëren. Het warme water en de bubbels zorgen voor optimale ontspanning en het zorgt ook direct voor minder stress! Wanneer je besluit een jacuzzi aan te schaffen, dan is het goed om rekening te houden met een stabiele ondergrond. Kijk ook goed of er een stroomvoorziening in de buurt is. Liever niet te veel geld uitgeven? Ga op zoek naar een voordelige jacuzzi.

Sfeerverlichting
Verlichting geeft gelijk een gezellige en knusse sfeer in de tuin. Zorg er daarom voor dat je bijvoorbeeld spotjes richt op specifieke gebieden in de tuin, zoals een boom, mooie plant of andere dingen die prachtig zijn om in de spotlight te zetten. Hierdoor kun je de aandacht vestigen op bepaalde items in de tuin, waardoor je een mooi uitzicht hebt. Daarnaast zijn fakkels ook een goede optie voor een sfeervolle tuin. Het zorgt voor een warme en romantische sfeer en is uiterst geschikt voor de gezellige avondjes buiten.