Tuinonderhoud

Wil je screens online kopen? Dan is dat vanwege de vele voordelen een slimme keuze. Het is niet gek dat screens zo populair zijn. Om ze te bestellen ben je bij Inhuisplaza aan het juiste adres. Wil je meer weten over de voordelen van screens? Lees dan snel verder.

Zonwerend
Screens behoren niet voor niets tot zonwering. Je kunt ze zelf zo ver naar beneden halen als je zelf wilt om de zon te weren. Ze kunnen de hele ruit vullen. Het doek reflecteert de stralen van de zon zodat het binnen koel blijft en de warmte niet binnendringt. Toch is de stof vaak niet geheel verduisterend, waardoor je wel nog lichtinval hebt in de ruimte.

Isolerend
De screens worden buiten boven je raam aan de woning bevestigd. Als je de screens helemaal uitrolt krijg je een soort stilstaande luchtlaag. Dit haalt de isolatiewaarde van je raam omhoog. De werking is namelijk vergelijkbaar met dubbel glas. Het creëert een laag om je raam heen die zorgt dat de temperatuurwisselingen van buiten niet direct invloed hebben op de temperatuur in huis. In koude winter of warme zomer is dat wel zo prettig.

Privacy
Met screens kun je rekenen op meer privacy. Je kunt ze zo instellen, dat je van buiten niet meer naar binnen kunt kijken. Wel kun je nog daglicht behouden. Zo wordt de ruimte binnen op een fijne natuurlijke manier verlicht en heb je alsnog een gevoel van privacy. Het is bij bepaalde soorten zelfs mogelijk om naar buiten te kijken, maar niet naar binnen.

Weersbestendig
Het materiaal waarvan screens worden gemaakt is bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Het kent een erg sterke structuur waardoor het niet uitmaakt als het gaat regenen of waaien. Ook scheelt het in onderhoud als je de screens regelmatig gebruikt. Je ramen worden namelijk minder snel vies, dus je hoeft ze ook niet om de haverklap te zemen.

Eenvoudig onderhoud
Nog een voordeel is dat screens eenvoudig te onderhouden zijn. Als je ze regelmatig schoonmaakt ben je al een flink eind op weg. Doe dit met wat water en een zachte borstel of doek om de stof van de screens niet te beschadigen.

Allerlei maten en kleuren Er zijn altijd wel screens die goed bij de rest van jouw huis passen. Aangezien ze in meerdere kleuren en maten leverbaar zijn, zit er vast en zeker iets bij wat aan jouw wensen voldoet. Of je ze nu bestelt in een grijze kleur, wit of toch meer houdt van een vrolijke opvallende kleur, er is veel mogelijk. Bovendien kun je ze op maat bestellen. Dan weet je zeker dat ze de goede maten hebben voor jouw ramen.