Groente en Fruit

Wat is het toch fijn om een huis met een tuin te hebben. Lekker buiten koffie drinken of lunchen op het terras zodra het weer het toelaat. Je eigen kruiden en groenten kweken of heerlijk geurende bloemen die in de zomer zoemen van de insecten. Een zandbak en een zwembadje op hete dagen voor de kinderen. Met een tuin hoef je niet ver weg om lekker buiten te zijn. Zeker bij mooi weer is de tuin een verlengstuk van je huis. Maar ook in de winter is het prettig om wat groene ruimte om je heen te hebben.


Een mooie houten schuur in de tuin kan echt een aanwinst zijn. Het geeft je bergruimte voor je tuingereedschap en de fietsen. En in de winter kun je er ook de terrasmeubels en de potten en planten die niet vorstbestendig zijn in opslaan. Zomers geeft het je schaduw en in het voor- en najaar kun je er uit de wind heerlijk zitten. Schuren zijn er in alle soorten en maten. Je kunt hem precies passend voor jouw tuin ontwerpen en laten bouwen. Het hout heeft een mooie natuurlijke uitstraling en je kunt er echt alle kanten mee op. Bij Keurhorst houtbouw uit Barneveld weten ze er echt alles van en laten ze graag zien welke mogelijkheden er zijn. Op de site van het bedrijf kun je al een hoop wijzer worden, maar voor het echte maatwerk is een afspraak met een van de adviseurs echt een aanrader. 


Want de keuzemogelijkheden zijn echt groter dan je denkt. Van opbergschuur tot tuinkamer en van carport tot schuur met veranda of overkapping. Het zijn allemaal mogelijkheden om nog meer plezier te hebben van je tuin en er nog vaker gebruik van te maken. Omdat de schuur in je tuin staat, wil je natuurlijk wel dat hij er ook mooi uitziet. Een houten schuur heeft een natuurlijke uitstraling die goed past in de buitenruimte. Kies je voor robuust eikenhout voor een authentieke uitstraling of voor het mooie stijlvolle hout van de douglasspar? In de showroom kun je de verschillen tussen beide houtsoorten bekijken. Kwaliteit en vakmanschap staat bij Keurhorst voorop en duurzaamheid is daar een belangrijk onderdeel van. Daarom wordt er goed gelet op de isolatiewaarde en gebruik gemaakt van duurzaam gekweekt en bewerkt hout en andere duurzame materialen.


Maatwerk

Een bezoek aan de showroom van Keurhorst houtbouw in Barneveld is een goede manier om met eigen ogen te zien wat er allemaal mogelijk is. De vakmensen adviseren je graag en denken mee over de beste manier om jouw specifieke wensen en behoeften te vertalen in het ontwerp van de schuur of overkapping. Het liefst geven ze je nog iets meer dan waarom je hebt gevraagd. Omdat zij precies weten wat er mogelijk is in de houtbouw gaan ze een uitdaging niet uit de weg. Sterker nog, ze vinden niks leuker dan ingewikkelde projecten tot een goed einde te brengen. Zo kunnen zij hun vakmanschap het beste tot uiting brengen.