Tuinaanleg

Jaren geleden was het nog ondenkbaar dat kunstgras de trend zou worden, maar momenteel is kunstgras niet aan te slepen, daar weet Top Kunstgras uit het Limburgse Haelen over mee te praten. Top Kunstgras biedt een uniek assortiment premium kunstgrassen aan van de allerbeste kwaliteit. Met grassprieten die in lengte en kleur variëren en het toegevoegde mosdraad heeft het kunstgras een mooie, natuurlijk uitstraling en is niet van echt gras te onderscheiden. Met kunstgrasheeft u het hele jaar door een prachtig groen gazon zonder dat u daarvoor enige moeite hoeft te doen. Want dat is hét grote voordeel: u bent geen uren meer kwijt om uw gazon mooi te houden, daar heeft tegenwoordig vrijwel niemand meer tijd voor. Met kunstgras krijgt u een mooi glad gazon wat helemaal past bij een moderne, strakke inrichting van uw tuin. Kunstgras is ook geschikt voor balkons en dakterrassen; een groene grasmat zorgt voor een complete metamorfose. Uw saaie balkon of dakterras krijgt een warme uitstraling en u zult zich nog beter kunnen ontspannen. Met kunstgras geniet u nog meer van uw tuin, uw balkon of dakterras!


Voor elk project het geschikte kunstgras

Het maakt nogal verschil of het kunstgras gebruikt gaat worden als sport- of speelveld of dat het voor een siergazon is. Voor elk project heeft Top Kunstgras het geschikte kunstgras. In de webwinkel worden vele soorten kunstgras aangeboden met elk hun specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. U kunt online het kunstgras uitzoeken dat het meest geschikt is voor uw project. Met de benodigde accessoires en leginstructies kunt u eenvoudig zelf kunstgras leggen. Ontbreekt u de tijd of heeft u twee linkerhanden dan kunt u gebruik maken van de vakkundige legservice. In dat geval komen onze specialisten uw kunstgras leggen. Zo weet u zeker dat het eindresultaat prachtig en u hoeft nergens naar om te kijken. Van advies tot aanleg wordt u compleet ontzorgd. Verdiep u eens in de wereld van kunstgrassen en verbaas u over de mogelijkheden. Tegenwoordig is kunstgras een fraai product dat bijdraagt aan een heerlijke tuinbeleving.


Strengste kwaliteitseisen

De gehele collectie kunstgrassen wordt in Nederland geproduceerd en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Het is volkomen veilig voor kinderen en huisdieren om erop te spelen omdat er geen zware metalen in verwerkt zijn. U krijgt 15 jaar garantie op verkleuring, scheuren en buitensporige slijtage. Het assortiment wordt in verschillende prijsklassen aangeboden; alle soorten hebben een uitstekende beste prijs- kwaliteitsverhouding. Ook de voordeligste soort is van uitstekende kwaliteit. Hoe lijkt het u om nooit meer te hoeven grasmaaien, te verticuteren, bemesten of besproeien? Of het nu langdurig regent of lange tijd droog is, over uw gazon heeft u met kunstgras geen zorgen meer. U hoeft enkel nog maar te genieten van uw prachtige groene oase!