Tuintips

De zomer is weer begonnen en het is heerlijk om veel tijd door te brengen in onze tuin. Maar wist je dat het niet alleen belangrijk is om je planten en bloemen te verzorgen, maar ook om je houtwerk te schilderen? Door je houtwerk te schilderen met sikkens verf bescherm je het tegen weer en wind en gaat het veel langer mee. Het is een simpele manier om je tuin er goed uit te laten zien en het zorgt ervoor dat je minder snel nieuwe materialen hoeft aan te schaffen.

Kies geschikte verfkleuren
Het kiezen van de juiste verfkleuren is een belangrijke stap in het creëren van een mooie en levendige tuin. Of je nu kiest voor aardse kleuren die passen bij de natuurlijke omgeving, of juist gaat voor iets opvallends om jouw houtwerk te laten stralen, het is belangrijk om jezelf wat ruimte te geven om creatief te zijn. Wees niet bang om wat losjes te zijn en te experimenteren met verschillende kleurencombinaties. Wie weet ontdek jij een nieuwe favoriete kleur die je tuin tot leven brengt!

Bescherm jouw tuin huis
En natuurlijk is het tot leven brengen van je tuin niet alleen mooi, het is ook heel erg nuttig, neem bijvoorbeeld jouw houten tuinhuisje, zonder de juiste verf vergaat het door de elementen. Wil jij jouw tuinhuisje beschermen tegen weer en wind? Dan is het van belang om goede verf te gebruiken die duurzaam is en goed tegen de elementen kan. Sikkens Rubbol XD High Gloss is zo’n verf die bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Met deze verf kun jij jouw houten tuinhuisje jarenlang beschermen tegen zon, regen en wind. Niet alleen is het een praktische oplossing, het schilderen van je tuinhuisje kan ook de uitstraling van je tuin verbeteren.

Laat je inspireren
Laat je inspireren door de kleuren en creativiteit om je heen en denk buiten de grenzen van je tuin. Wie weet kan deze inspiratie je ook helpen bij het inrichten van je woonkamer.  De mogelijkheden zijn eindeloos en het is nooit te laat om jouw creatieve kant te laten zien. Of je nu gaat voor een bohemian chic look of juist voor een minimalistisch design, het belangrijkste is dat jij je thuis voelt in je eigen huis. Dus waarom niet eens een kijkje nemen buiten jouw vertrouwde omgeving en zien wat voor verrassende ideeën er op je pad komen? Laat je inspireren en creëer jouw ideale woonkamer.