Bomen en hagen

Het aftellen naar de zomer kan beginnen. En als er iets leuk is aan de zomer, dan is het wel dat je weer lekker kunt genieten in eigen tuin. Want wat is er nou fijner dan een dagje zonnen, ontspannen, lezen en gewoon genieten in je eigen tuin. Het comfort van thuis met het gevoel van vakantie: de perfecte match! Voor de zomer wil je natuurlijk een fijn plekje creëren in de tuin en dat doe je natuurlijk het beste met een loungeset! Een comfortabel plekje om lekker te ontspannen en genoeg plek voor iedereen. Ben jij op zoek naar een lekkere loungestoel voor in de tuin, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen! Wij helpen je op weg! 

Tip #1: bepaal de grootte 
Je hebt vast al gemerkt dat je aan keuze geen gebrek hebt qua loungesets. Dat is luxe, maar het maakt kiezen ook bijzonder lastig. Ze zijn allemaal zo mooi! Daarom is het belangrijk om een selectie te maken. De makkelijkste manier om daarmee te beginnen is het bepalen van de grootte van de loungeset. Hoeveel plek heb je en met hoeveel mensen ben je? Beantwoord deze vragen en dan ben je al een heel eind. Een tuinset voor vier personen geeft je alweer wat minder opties, wat het kiezen iets makkelijker maakt! 

Tip #2: kies een kleur en stijl
De volgende filter die je toe kunt passen is de kleur en de stijl van de loungeset. Wil je een zwarte loungeset, een antraciet loungeset of liever een beige loungeset voor in de tuin? Misschien heb je al een bepaald kleurenpalet in je tuin en wil je dat de tuinset hier mooi bij past. En dan de stijl: hou je van modern en minimalistisch of toch liever wat traditioneler? Beide zijn prachtig, maar je hebt vast een bepaalde voorkeur. Zo kun je alweer heel wat opties uitsluiten. 

Tip #3: kies de ideale samenstelling 
Tuinsets zijn te krijgen in heel veel verschillende soorten, stijlen, kleuren en samenstellingen. Sommige loungesets bestaan uit een grote bank en een paar stoelen, andere bestaan uit twee banken zonder stoelen en anderen kun je weer helemaal zelf samenstellen. Je moet even visualiseren en bepalen wat het mooiste zou staan in jouw tuin. Misschien is het handig om online wat inspiratie op te doen, dan kun je zo zien wat er mogelijk is en dan kiezen wat jij het mooiste vindt.