Tuintips

Als het gaat om het verfraaien van je tuin, is er geen beter startpunt dan de plantenbak. Een simpele maar effectieve manier om kleur, leven en persoonlijkheid aan je buitenruimte toe te voegen. Of je nu een compacte stadstuin hebt of uitgestrekte groene velden, er is altijd wel een plek voor een plantenbak.

De charme van de bamboe plantenbak
Geef je tuin een duurzaam accent met onze BANDU: een plantenbak gemaakt van bamboe. Door de natuurlijke uitstraling van het bamboe komt deze plantenbak in iedere tuin goed tot zijn recht. Het varibo patroon geeft de plantenbak karakter. Bamboe elementen zie je steeds vaker terug, ook bij onze producten. Het materiaal is een uitstekend alternatief voor tropisch hardhout, aangezien bamboe sneller groeit en dus eerder geoogst kan worden.

De elegantie van de polyester plantenbak
De CANNA polyester plantenbak geeft tuinen een stijlvolle uitstraling. De plantenbak is bedoeld voor buitengebruik, omdat deze niet standaard waterdicht is. Onze polyester plantenbak is gemaakt van hoogwaardig gewapend polyester, wat zorgt voor een stevige plantenbak. De “glossy” afwerking zorgt voor een gladde plantenbak met stijlvolle uitstraling.

De kracht van de cortenstaal plantenbak
De CARREZ cortenstaal plantenbak geeft tuinen een krachtige en warme uitstraling. Dit komt door de oranjebruine kleur van het materiaal, die zich vormt door een natuurlijke roestlaag. Een andere naam voor cortenstaal is weervast staal: weersomstandigheden hebben namelijk een positieve invloed op deze plantenbak. Cortenstaal is een metaallegering bestaande uit ijzer, waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Bij blootstelling aan de buitenlucht wordt het materiaal bedekt met een beschermende roestlaag. Deze natuurlijke roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. Hierdoor heeft de plantenbak een lange levensduur.

Over Adezz
Bij Adezz begrijpen we dat het buiten zijn een steeds belangrijker onderdeel van de dag wordt. Met onze producten, waaronder de stalen plantenbak, creëer jij een sfeer waarin jouw klanten in hun tuin ontspannen en genieten. Hierdoor komt jouw hovenierswerk het beste tot zijn recht en tover jij altijd een lach op het gezicht van jouw klant. Ook ligt onze kracht bij het ontwerpen van nieuwe producten. Wij zijn de afgelopen jaren flink gegroeid vanuit een sterke ondernemersmentaliteit, gericht op efficiëntie. Hierdoor zijn we in staat geweest om steeds weer te innoveren en nieuwe productcategorieën aan ons assortiment toe te voegen. Ook bieden wij maatwerkproducten aan, waardoor jij perfect kan aansluiten bij de wensen van jouw klanten.